вівторок, 19 червня 2018 12:48

На кордоні між Росією і ЛНР роми влаштували duty free: черги божевільні

На кордоні між Росією і ЛНР роми влаштували duty free: черги божевільні
На кордоні ЛНР роми влаштували duty free. Фото: АиФ

На пропускному пункті "Ізварине" між РФ і терористичною ЛНР виникли затори через ромів.

Очевидці повідомляють у соцмережах, що там немає ніякого прикриття від сонця, дуже багато ромів і довжелезні черги. Про це повідомив сайт "Інформатор".

"Тим, хто збирається перетинати Ізварине. Сьогодні там були. Це кошмар! 2 години стояли тільки на кордоні ЛНР, черга божевільна. Ще годину перетинали російський. Згоріли всі відкриті ділянки тіла. Без головного убору там просто не вижити – знепритомнієш відразу. Хочеться розповісти про ромів (тих, що продають сигарети). Займають чергу на одного, а стають всім табором. Якби так сильно не треба було в Росію, я б розвернулася і поїхала точно", - написала користувачка.

У свою чергу, коментатори відзначили, що три години в черзі на "Ізварине" - це дуже мало. Один користувач написав, що вони колись стояли на КПВВ 17 годин. У ромів на кордоні "бізнес" у вигляді контрабанди сигарет в РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Одну з'їли вже" - в окупованому Алчевську бойовики впіймали олениху

"Ці цигани там бізнес облаштували (у них завербовані не тільки цигани), в duty free купують сигарети. На нулі примотують їх до себе куди тільки можна. Цю картину спостерігали разом з ЛНРівским митником. Так переносять їх в Росію! Найцікавіше, як вони ці сигарети і в штани засовували, і під спідниці. Усім все одно. А те, що люди у справах не можуть потрапити в Росію, і змушені через цих бариг стояти годинами на сонці - нікого не хвилює. Бардак повний", - написала інша коментаторка.

Прихильники терористичної ДНР ризикують поїздками в Україну, щоб скористатися безвізом.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні між Росією і ЛНР роми влаштували duty free: черги божевільні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути