середа, 11 квітня 2018 19:49

На Донбасі за день затримали трьох поплічників терористів

На Донбасі за день затримали трьох поплічників терористів
У Слов'янську затримали людей, які співпрацювали з терористами. Фото: vchasnoua.com

У Слов'янську Донецької обл. за день затримали двох чоловіків та жінку.

Вони допомагали бойовикам у 2014 році. Затримані визнають свою провину і співпрацюють з правоохоронцями, повідомили у Національній поліції.

Житель міста Миколаївка 1986 року народження розповів співробітникам поліції, що до складу незаконного збройного формування він вступив з ідейних міркувань. Піддався на пропаганду терористів. Він за власні кошти придбав собі камуфляжну форму і погодився чергувати на блокпосту в своєму місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якут-бойовик, який переховувася 4 роки, здався поліції

Згодом він побачив, що терористи розв'язали війну. Вирішив припинити свою діяльність, коли бойовики забрали " на підвал" його матір, власницю магазину. У неї вимагали гроші. Чоловік 4 роки переховувався, але вирішив здатися.

Жінка 1995 року народження та чоловік 1986 року зі Слов'янська протягом квітня-червня 2014 чергували на укріпленнях терористів.

Проти них відкрили кримінальну праву. Розпочато досудове розслідування.

У Донецькій області поліцейським здався 23-річний житель Слов'янська, який був командиром розрахунку бойовиків. Він п'ятий, хто здався за останні 10 днів. Про це повідомили в поліції Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі за день затримали трьох поплічників терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути