четвер, 03 жовтня 2019 16:05

На Донбасі терористи маскують заборонене озброєння

На Донбасі терористи маскують заборонене озброєння
Бойовики приховують порушення "Мінська". Фото: Еспресо.TV

На Донбасі бойовики маскують озброєння, щоб приховати порушення Мінських домовленостей.

Командування російських окупаційних військ приховує порушення Мінських домовленостей у частині, що стосується відведення важкої техніки від лінії зіткнення, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

1 жовтня бойовики маскували відповідно до умов осінньо-зимового періоду артилерійське озброєння у районах передових позицій з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Маскували 122-мм реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", 122-мм самохідні артилерійські установки 2С1 "Гвоздика", 122-мм гаубиці "Д-30".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розведення військ у Золотому і Петрівськом: в ОБСЄ назвали дату

Противник почав активно проводити тренування з управління вогнем, у тому числі у складі розвідувально-вогневих контурів із залученням розрахунків безпілотних літальних апаратів.

З української сторони завершуються підготовчі роботи з відновлення зруйнованої частини мосту на ділянці розведення №1. Біля мосту працює мостобудівна організація, піротехнічні підрозділи ДСНС та працівники райавтодору.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі терористи маскують заборонене озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути