Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2021 09:43

На Донбасі знову стріляли

На Донбасі знову стріляли
Бойовики чотири рази порушили тишу. Фото: pressjfo.news

Протягом минулої доби, 16 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська вели вогонь зі стрілецької зброї поблизу Талаківки, повідомляє штаб ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поруч із населеним пунктом Луганське збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. Також неподалік Південного противник застосовував підствольний гранатомет та великокаліберний кулемет. А в районі населеного пункту Зайцеве окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберного кулемета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни вогнем відповіли за пораненого товариша

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Від початку поточної доби, 17 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Кількість військовослужбовців ЗС України, які загинули за період проведення бойових дій під час ООС з початку 2020 року, становить 50 осіб. Кількість військовослужбовців ЗС України, які отримали поранення за період проведення бойових дій під час ООС з початку 2020 року, становить 339 осіб", – йдеться у документі, підписаному начальником Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ Богданом Сеником.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі знову стріляли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути