Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 18:24

На Донбасі виявили 5 схованок зі зброєю
8

У зоні АТО виявили російську зброю
Фото: СБУ
У зоні АТО виявили російську зброю
У зоні АТО виявили російську зброю
У зоні АТО виявили російську зброю
У зоні АТО виявили російську зброю

Співробітники військової контррозвідки СБУ разом із Нацполіцією та Збройними силами виявили 5 схованок зі зброєю та боєприпасами в районі АТО.

У Покровському районі Донеччини вилучили зі схрону динамореактивний піхотний вогнемет "Джміль". З другої схованки вилучено 22 міни калібром 120 мм, повідомляє СБУ.

12 крупнокаліберних зарядів, 6 зарядів до міномета 125 мм, а також двадцять зарядів з осколковою гранатою ОГ-9 до бойової машини піхоти БМП-1 виявили у двох схронах у Волноваському р-ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову втрати: в АТО загинув ще один захисник України

У Тельманівському районі зі схованки вилучили двадцять один крупнокаліберний заряд до БМП-1, 16 гранат Ф-1 та РГД-5, понад 12 тис. патронів різного калібру та міну МОН-100.

За всіма фактами тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Військова контррозвідка СБУ виявила в районі АТО на Донеччині дві схованки зі зброєю та боєприпасами. У Бахмутському р-ні співробітники спецслужби виявили протипіхотну міну ПМН-2 та запал до неї. Вона перебуває на озброєнні російських військових та заборонена міжнародними законодавчими актами, повідомили в СБУ.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі виявили 5 схованок зі зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути