Ексклюзиви
середа, 20 липня 2022 07:06

Спецтема: Війна Росії проти України

На Донбасі пекельні бої. Ворог штурмує Бахмут, хоче захопити Вуглегірську ТЕС

На Донбасі пекельні бої. Ворог штурмує Бахмут, хоче захопити Вуглегірську ТЕС
На Донбасі окупанти обстрілюють позиції наших військ по всій лінії зіткнення. Фото: Генштаб

Російські окупанти наступають на Бахмут. Хочуть захопити територію Вуглегірської ТЕС.

Обстрілювали із ствольної та реактивної артилерії і танків в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Покровське, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Кодема. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

Противник із авіації вдарив по Берестовому, Яковлівці, Бахмуту, Вершині, Нью-Йорку та Покровському. Тривають бої у напрямках населених пунктів Берестове, Вершина і Новолуганське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У битвах за Лисичанськ і Сіверськодонецьк: Резніков назвав втрати РФ

На Слов'янському напрямку обстріли з танків та артилерії зафіксовано поблизу Долини, Краснопілля, Костянтинівки, Чепіля, Гусарівки та Адамівки.

На Донецькому напрямку агресор обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Краматорськ, Сіверськ, Серебрянка, Григорівка, Верхньокам'янське, Спірне, Івано-Дар'ївка. З авіації вгатив неподалік Верхньокам'янського. Штурмує Івано-Дар'ївку. Тривають перестрілки.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстрілює в районах населених пунктів Новобахмутівка, Вугледар, Новопіль, Полтавка, Гуляйполе, Кам'янське та низки інших. З авіації вдарив біля Авдіївки.

Провів розвідку боєм в районі Новоселівки Другої та наступ у напрямку Микільського. Успіху не мав. Відійшов.

Російські терористи штурмували позиції Збройних сил України в напрямку Покровського Бахмутського району Донецької області. 19 липня їм вдалося захопити південну околицю села.

Загарбники продовжують обстрілювати райони населених пунктів Бахмут, Новолуганське, Покровське, Вершина, Весела Долина, Яковлівка, Берестове та Зайцеве. Також завдали авіаударів біля Вуглегірської ТЕС, Покровського, Майорська, Торецька, Берестового і Вершини.

На Слов'янському напрямку російські найманці обстрілювали зі ствольної, реактивної артилерії та танків райони населених пунктів Дібровне, Новомиколаївка, Велика Комишуваха, Долина, Чепіль, Семиланне, Грушуваха, Адамівка, Барвінкове, Богородичне, Архангелівка та Нова Дмитрівка.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі пекельні бої. Ворог штурмує Бахмут, хоче захопити Вуглегірську ТЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути