неділя, 12 березня 2017 22:10

На Донбасі зросла загроза терактів на інфраструктурних об'єктах - штаб

На Донбасі зросла загроза терактів на інфраструктурних об'єктах - штаб

На території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей значно зросла загроза проведення терористичних актів.

Зокрема фіксуються спроби проникнення диверсійних груп противника. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО, яке оприлюднено ввечері 12 березня.

"Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терактів на території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. У тому числі фіксуються спроби проникнення ДРГ противника на територію, підконтрольну Україні", - повідомили у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мар'їнці вщент знищили будинок

"З огляду на це штабом АТО та силами усіх суб'єктів антитерористичної операції проводяться додаткові заходи безпеки. Зокрема, підрозділи Нацполіції переведено на посилений режим несення служби. Проводяться додаткові перевірки громадян на блокпостах та у місцях великого скупчення людей", - зазначено у повідомленні.

Наголошується, що такі заходи носять тимчасовий характер і спрямовані виключно на забезпечення безпеки мирного населення. Штаб АТО просить громадян з розумінням поставитися до тимчасових обмежень.

На Луганщині бойовики масово розкрадають озброєння і боєприпаси.

"Комісією Центру територіальних військ Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації виявлені численні факти розкрадання зброї і боєприпасів з участю старшого офіцерського складу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні розвідки.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі зросла загроза терактів на інфраструктурних об'єктах - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути