Ексклюзиви
неділя, 16 вересня 2018 10:27

На Донбасі знищили 5 бойовиків

На Донбасі знищили 5 бойовиків
Об'єднані сили контролюють ситуацію в районі проведення операції. Фото: dn.gov.ua

Минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил знищили 5 бойовиків російсько-окупаційних військ та одного поранили. Загиблих серед українських військовослужбовців немає.

Окупанти 28 разів обстрілювали українських військ - в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Південне, Новгородське, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине. 6 разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями,

Від початку поточної доби бойовики 4 рази обстріляли позиції Об'єднаних сил. Три обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку поблизу Опитного та Мар'їнки, один – на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне. В усіх випадках вогонь вели з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боровся за життя 3 місяці: помер важкопоранений військовий

До військового клінічного госпіталю у Києві 12 вересня прибув новий борт із пораненими бійцями з Донбасу. У госпіталі лежать воїни без обох ніг, із різними кульовими та осколковими пораненнями. Їм потрібна кров, якої немає в достатній кількості.

На території госпіталю є центр крові, адреса: вул. Госпітальна 18, метро Печерська, 9:00-12:00, понеділок-четвер.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі знищили 5 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути