Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2016 11:53

На Донбасі знешкодили 7 бойовиків

На Донбасі знешкодили 7 бойовиків
Фото: Уніан

У зоні АТО поранені 7 бойовиків.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Протягом доби підтверджені втрати противника становили 7 поранених військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) АК, а також 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР шукають банди серед своїх бойовиків

На тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості та обстрілюють сили АТО із застосуванням забороненого озброєння.

"У ніч на 24 серпня цього року артилерійськими підрозділами окремої артилерійської бригади (Красний Луч) 6 -го окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснено скоординований вогневий вплив на сили АТО на сєверодонецькому та слов'янському напрямках. У районах Новоолександрівки та Новотроїцького відмітили діяльність снайперських груп противника", - зазначили в ГУР.

Основні зусилля бойовиків зосереджувалися на підтриманні боєготовності військ, ротації і посилені передових підрозділів.

Нагадаємо, за минулу добу 24 серпня у Станиці Луганській поранені 2 військовослужбовців і мирний житель.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі знешкодили 7 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути