Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2016 15:38

На Донбасі зловили інформаторів ДНР

На Донбасі зловили інформаторів ДНР
Фото: exzk.ru

У зоні АТО правоохоронці ліквідували розгалужену інформаційну мережу бойовиків так званої ДНР.

Про це інформує прес-служба СБУ.

Згідно з повідомленням, керувала інформаторами колишня мешканка Торецька Олена Чайковська (Гейшторова), яка проживає на тимчасово окупованих територіях і веде підривну діяльність проти України на користь російських спецслужб та бойовиків ДНР.

Правоохоронцям вдалося затримати в Торецьку одного з членів інформаційної мережі, який упродовж грудня 2014 – липня 2015 років добровільно через соціальні мережі передавав ворогу дані військового характеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу виклали листування між телеканалом "Інтер" і представниками ДНР

"Також затримали ще одного мешканця Торецького району, який до останнього часу збирав та передавав терористам інформацію про переміщення та місця дислокації українських підрозділів", - зауважують у повідомленні.

Ці відомості використовували російські найманці для планування та вчинення терористичних актів, а також обстрілів сил АТО.

"Поліція відкрила кримінальні провадження за сприяння учасникам злочинних організацій і за участь у терористичній організації Кримінального кодексу України. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу затриманим зловмисникам. Невідкладні оперативно-слідчі заходи стосовно інших членів інформаційної мережі терористів ДНР тривають", - резюмують у повідомленні.

Нагадаємо, на Луганщині затримали росіянина з описом "подвигів" бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі зловили інформаторів ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути