середа, 07 вересня 2016 15:22

На Донбасі затримали шпигуна-масажиста бойовиків

На Донбасі затримали шпигуна-масажиста бойовиків
Фото: www.5.ua

У Торецьку на Донеччині затримали місцевого жителя, який шпигував за українською армією і передавав інформацію бойовикам.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції.

"Працівники кримінальної поліції спільно з СБУ затримали 29-річного місцевого жителя, який за допомогою соцмереж систематично надавав дані про поранених українських бійців і пересування живої сили і техніки ЗСУ. Це третій агент терористів, виявлений у прифронтовому місті", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ зловила інформаторку бойовиків ЛНР

Затриманий виявився масажистом, завербованим "куратором" бойовиків. Під час спілкування жінка, яка на всіх фото в інтернеті була в камуфляжі з символікою так званої ДНР, просила чоловіка, щоб той повідомляв їй різноманітну інформацію про сили АТО. Спілкувалися з допомогою соцмереж.

Поліція порушила кримінальну справу за фактом сприяння злочинній організації. Обвинувачений може провести за ґратами до 5 років.

Нагадаємо, 2016 року прикордонники затримали 82 особи, які брали участь чи сприяли діяльності бойовиків так званих ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі затримали шпигуна-масажиста бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути