четвер, 10 січня 2019 18:23

На Донбасі затримали небезпечного найманця Кремля

На Донбасі затримали небезпечного найманця Кремля
На Донбасі затримали російського найманця, що готував теракти в Україні. Фото: Facebook

Співробітники Служби безпеки України затримали на Донбасі російського найманця, який планував створення терористичного угруповання.

Зловмисник повинен був організувати низку терактів в Україні в період президентських виборів. Чоловіка схопили під час придбання чергової партії вогнепальної зброї — 3 пістолетів ПМ. Про це повідомляється на сторінці Об'єднаних сил у Facebook.

"Встановлено, що громадянин К. діяв за попередньою змовою з невстановленими на даний час особами та узгоджував свої дії з співробітниками ФСБ РФ (з дислокацією в АР Крим), маючи на меті силову підтримку опозиційних політичних об'єднань шляхом вчинення терористичних актів та масових заворушень на території України під час проведення президентських виборів в Україні", - зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На блокпосту під Горлівкою померли 3 пенсіонерів

Наразі правоохоронці проводять обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи. Вирішується питання про повідомлення підозри та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Президент РФ Володимир Путін може напасти на Україну й Естонію чи навіть почати нову ракетно-ядерну гонку. Можливі всі варіанти, оскільки Путін зійшов із рейок раціонального мислення, розповів американський історик Олександр Мотиль.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі затримали небезпечного найманця Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути