Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2018 08:30

На Донбасі загострення: сили ООС зазнали безповоротних втрат

На Донбасі загострення: сили ООС зазнали безповоротних втрат
Ворог гатив із забороненого великокаліберного озброєння. Фото: unn.com.ua

Упродовж доби 11 вересня бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Внаслідок обстрілів один український воїн загинув, троє поранені.

У прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил констатували, що на окремих напрямках ситуація загострилася.

"В ході бойових дій протягом доби четверо військовослужбовців було поранено, один з них від отриманих важких поранень помер", - ідеться в повідомленні.

Учора ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Майорськ, Шуми, Кам'янка, Піски, Мар'їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне, а з міномету 120-го калібру – біля Широкиного на Маріупольському напрямку. Також увечері в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку декілька опорних пунктів були обстріляні з озброєння бойових машин піхоти.

"За даними розвідки, минулої доби було знищено двох та поранено п'ятьох бойовиків російсько-окупаційних військ", - додали в ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку засвітилася військова техніка із популярного відео російської пропаганди

Російські законодавці планують заборонити розміщувати в інтернеті і в ЗМІ інформацію про себе, своїх товаришів по службі або самій службі. Відтак за оприлюднення фото- і відеоматеріалів, а також даних геолокації звільнятимуть зі служби військових-контрактників, які часто "засвічують" свою присутність у військових конфліктах в інших країнах.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загострення: сили ООС зазнали безповоротних втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути