субота, 17 листопада 2018 20:16

На Донбасі загинув український воїн

На Донбасі загинув український воїн
На Донбасі вбили одного українського військовослужбовця. Фото: 112

На Донбасі вбили одного українського військовослужбовця. Він отримав поранення несумісне з життям.

Російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню протягом доби, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Ворог відкривав прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі Станиці Луганської, Жолобка, Новотошківського, Оріхового, хутора Вільний, Мар`їнки та Гнутового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ООС: 10 обстрілів, 1 загиблий

Біля всіх цих населених пунктів, окрім Мар`їнки та Гнутового, ворог застосував міномети калібру 82 мм. А по позиціях українських військ у районі Жолобка противник здійснював вогневий вплив ще й з мінометів 120-го калібру.

У Донецькій області співробітники СБУ викрили 31-річного жителя Макіївки, який служив у бойовиків. Він приїхав на КПВВ "Новотроїцьке" для зустрічі із знайомим, повідомляє прес-служба ГУ НП в Донецькій області. Чоловік вступив до лав терористів у вересні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український воїн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути