середа, 05 червня 2019 19:49

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
Бойовики 5 разів обстріляли українських військових. Фото: УНІАН

На Донбасі з початку доби бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий загинув.

Окупанти використали проти українських військових ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, автоматичну стрілецьку та снайперську зброю. Про це повідомляє прес-служба Об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил, з них: поблизу населеного пункту Талаківка, з напрямку населеного пункту Пікузи – з ручних протитанкових гранатометів; в районі села Водяне, з напрямку населеного пункту Азов – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу населеного пункту Новогригорівка, з району населеного пункту Староласпа – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник з автоматичної стрілецької та снайперської зброї двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Золоте-1. Вогонь ворог вів з напрямку населеного пункту Золоте-5 ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський звернувся до Росії

Внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець.

Російські терористи опублікували відеозапис атаки на вантажний автомобіль української армії. Поблизу Новоселівки Другої 4 червня окупанти обстріляли автомобіль ГАЗ-66 ЗСУ, що возив продукти харчування для бійців.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути