субота, 09 лютого 2019 09:39

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
За минулу добу загинув один український воїн. Фото: censor.net

За минулу добу російсько-терористичні війська 9 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

Загинув один український військовослужбовець, ще двоє зазнали пораненнь, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинув український військовий

"8 лютого російсько-окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, зокрема двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє зазнали поранень", - йдеться у звіті.

В районі Водяного, українських захисників обстрілювали з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Павлопіль. Двічі з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївки. Тут же зафіксували ворожого снайпера.

В районі Кримського, українські позиції обстрілювали тричі з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 120 мм і стрілецької зброї - в районі хутора Вільний, із гранатометів - у районі Зайцевого.

За даними української розвідки, 8 лютого шістьох бойовиків знищено і сімох поранено.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - додали в штабі.

У Донецькій області служба безпеки України піймала підприємця на спробі дати хабара поліцейському.

Підприємець пропонував правоохоронцю 900 дол.(24 тис. грн), щоб закрити кримінальне провадження. Його звинувачували в привласненні бюджетних коштів.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути