пʼятниця, 20 квітня 2018 18:47

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
Один військовий загинув. Ще один отримав поранення. Фото: ru.espreso.tv

На Донбасі під обстрілами загинув український військовий.

Ще один боєць ЗСУ отримав поранення. Його госпіталізували та надали необхідну медичну допомогу, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Від початку доби бойовики здійснили 20 обстрілів позицій українських військових.

"Зокрема на Донецькому напрямку із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" бойовики обстріляли наші позиції неподалік Лебединського, випустивши по українських укріпленнях 40 реактивних снарядів. Також поблизу Лебединського ворог застосував 82-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім цього, із 122-міліметрової артилерії та 120-міліметрових мінометів окупанти відкривали вогонь по захисникам Широкиного та Водяного. Крім цього, міномети калібру 120 мм агресор застосував поблизу Новотроїцького, гранатомети та стрілецьку зброю – в районі Шахти "Бутівка", Водяного, Пісків та Опитного, а також стрілецьку зброю – по оборонцям Авдіївки та Новотроїцького", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дожив до дня народження" - 46-річний військовий загинув на Донбасі

На Луганському напрямку артилерії 122 мм обстріляли опорні пункти в районі Попасної, з озброєння БМП – під Кримським, а стрілецької зброї – поблизу Новолуганського.

20 квітня у госпіталі від отриманих на передовій поранень помер 20-річний Євген Хоменко.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути