понеділок, 13 квітня 2020 04:14

На Донбасі загинув піхотинець із Дніпропетровщини: що відомо про героя

На Донбасі загинув піхотинець із Дніпропетровщини: що відомо про героя
На Донбасі загинув піхотинець Леонід Скакуненко. Фото: Соцмережі

У Луганській області загинув 33-річний піхотинець Леонід Скакуненко на прізвисько "Барон". Він був на бойовому чергуванні, коли потрапив під обстріл бойовиків. Трагедія трапилася 12 квітня, у Вербну неділю.

"Леонід, за військовою спеціальністю "навідник", служив у механізованому батальйоні з вересня 2017 року", - повідомили на Facebook-сторінці 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Леонід Скакуненко народився 22 квітня 1987 року у селі Лихівка П'ятихатського району Дніпропетровської області. Мав середню освіту. У 2014 році призвався у Національну гвардію по мобілізації. Далі - контракт із 93 бригадою "Холодний Яр", у складі якої воював вже третю ротацію. Брав участь у бойових діях у Новотроїцькому, Новоселівці Другій, на околицях Кримського.

"Барон" був справжнім героєм: самовідданим, патріотичним. У лютому цього року він разом із побратимами відбив напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи, яка спробувала прорватися на позиції холодноярців", - зазначили у бригаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися останні новини з Донбасу

У загиблого залишилася дружина, син від першого шлюбу та рідна сестра.

12 квітня збройні формування РФ знову порушили режим припинення вогню. Бойовики обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув піхотинець із Дніпропетровщини: що відомо про героя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути