Ексклюзиви
субота, 25 травня 2019 20:59

На Донбасі загинув Олександр Пузіков

На Донбасі загинув Олександр Пузіков
24 травня у Донецькій області загинув військовослужбовець. Фото: Facebook

24 травня у Донецькій області загинув військовослужбовець 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" 53-ї окремої механізованої бригади Олександр Пузіков.

"Нікополь втратив Героя. Старшина Пузіков Олександр Юрійович 1986 року народження, служив у військовій частині А3488, 53 бригада. Загинув при виконанні службових обов'язків в зоні проведення операції об'єднаних сил в Донецькій області. Співчуваємо рідним і близьким", - йдеться в Facebook-групі Нікопольської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один загинув, одного поранили: як минула доба на Донбасі

Олександр Пузіков народився 8 травня 1986 року. У 2008-2009 роках був у складі українського контингенту в Косово. Після звільнення з військової служби з 2013 по 2016 рік працював в 2-й державної пожежно-рятувальної частини в місті Дніпро, старшим водієм. Під час війни повернувся на військову службу. Був старшиною в 24-му окремому штурмовому батальйоні "Айдар" 53-ї окремої механізованої бригади.

На Донбасі бойовики від початку доби, 24 травня, 10 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовослужбовець зазнав поранення.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув Олександр Пузіков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути