субота, 24 жовтня 2020 05:25

На Донбасі відкриють два нових КПВВ

На Донбасі відкриють два нових КПВВ
У Щасті будують новий пункт перетину. Фото: 5 канал

Відкриття нових пунктів перетину у Золотому та Щасті на Донбасі заплановані на 10 листопада.

Такі домовленості були досягнуті на саміті в Парижі, заявив віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"У нас є домовленість на 10 листопада спробувати одночасно відкрити два КПВВ на тих ділянка (У Золотому та Щасті, - ред.), тому, що так запланувалося в Парижі на саміті… Ми встановили вебкамери, і я маю можливість щоденно спостерігати будівельну роботи, як заасфальтовуються майданчики і створюється сучасний хаб, який забезпечить сервісну зону… Якщо бойовики почнуть обстрілювати мирних людей, які перетинають кордон, це буде більш, ніж цинічно", - сказав Резніков.

Нині на Луганщині працює єдиний пункт пропуску "Станиця Луганська".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики відкрили на Донбасі лише один пункт пропуску

Нагадуємо, через швидке поширення коронавірусу пункт пропуску "Станиця Луганська" з 15 до 31 жовтня буде закритий. Не виключено, що після цього періоду карантинні обмеження продовжать.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі відкриють два нових КПВВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути