Ексклюзиви
пʼятниця, 28 лютого 2020 17:56

На Донбасі снайпер убив Володимира Федченка

На Донбасі снайпер убив Володимира Федченка
На Луганщині загинув військовий. Фото: Facebook

27 лютого в Луганській області від кулі снайпера загинув Володимир Федченко.

Він 1973 року народження, уродженець села Нещеретове Білокуракинського району на Луганщині, головний сержант взводу 93-ї окремої механізованої бригади, йдеться на сторінці 93-ї ОМБр у Facebook.

У 93-тю бригаду "Холодний Яр" Федченко прийшов у грудні 2016 року. Мав досвід участі у бойових діях і раніше. Обороняв у складі 93-ї бригади Старогнатівку й Авдіївку.

"Це була людина, на якій трималася рота, опора роти. Він був досвідчений, 3,5 року в нашому підрозділі. Командири йому довіряли. Дуже хороший дядько. Він був за людей, завжди тягнув за своїх", - пишуть про загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти втілюють на Донбасі чеченську схему

У воїна залишилися дружина і четверо дітей - доросла донька та троє синів, двоє з яких ще вчаться у школі, а третій – студент.

Поховають Володимира завтра у рідному селі Нещеретове. Церемонія прощання розпочнеться о 13:00.

27 лютого бандитські формування сусідньої держави порушили домовленість зупинити вогонь 6 разів. Тричі обстрілювали в районі угруповання "Схід": поблизу населеного пункту Новомихайлівка; поруч із Красногорівкою; неподалік Старогнатівки.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі снайпер убив Володимира Федченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути