Ексклюзиви
середа, 24 січня 2018 18:01

На Донбасі РФ створює новий "загін смерті"

  Росія створює на Донбасі окремий спецбатальйон. Фото: aljazeera.com
Росія створює на Донбасі окремий спецбатальйон. Фото: aljazeera.com

Росія створює на Донбасі окремий спецбатальйон з місцем дислокації в Донецьку, який складатиметься виключно з місцевих і буде підкорятися безпосередньо Головному розвідувальному управлінню (ГРУ).

"Чисельність батальйону 570 осіб. Назва "ІРБІС". З ЛНР і ДНР набирають виключно місцевих. Офіцери - росіяни. Буде підкорятися безпосередньо ГРУ. Функції ще не зовсім ясні, але в основному для каральних операцій, зачисток (саме на місцях ). Занадто високий рівень корупції! Можуть щемити всіх від простих смертних до дядька Сашка (ватажка ДНР Олександра Захарченка - Gazeta.ua). Вже поступило "залізо" і особиста зброя з Росії. Зараз вирішуються останні питання з документами і облаштуванням ", - повідомило джерело з Донецька сайт "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахтарі отримали повістки на військову службу в ДНР

Українська армія помітила прибуття підкріплення на позиції російських окупантів на Донбасі та відкрила вогонь по артилерійській колоні бойовиків. У результаті їм вдалося спалити одну машину з боєкомплектом.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі РФ створює новий "загін смерті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути