понеділок, 22 жовтня 2018 07:49

Українські військові знищили вісьмох бойовиків

Українські військові знищили вісьмох бойовиків
Поросійські бойовики на Донбасі 19 разів обстріляли позиції українських військових. Фото:pravda.com

У неділю, 21 жовтня, проросійські бойовики на Донбасі 19 разів обстріляли позиції українських військових. Тричі – із забороненої мінськими угодами зброї. Внаслідок обстрілів поранення отримали 3 українських бійців.

Водночас бойовики теж зазнали втрат. Упродовж доби було ліквідовано 8 окупантів та ще 2 поранено, повідомляє прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили гарні новини з Донбасу

У штабі ООС уточнили, що в неділю російські окупаційні сили вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили позиції українських військових у районі Щастя, Кримського, Попасної, Шумів, Пісків, Мар'їнки, Тарамчука, Красногорівки, Павлополя, Водяного, Гнутового, Лебединського та Широкиного.

Проросійські бойовики атакували опорний пункт українських військ поблизу Водяного з мінометів калібру 120 міліметрів, гранатометів та стрілецької зброї. А позиції ООС у районах Кримського та Широкиного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру. Поблизу Щастя по захисниках України вів вогонь снайпер.

Від початку доби понеділка, 22 жовтня, проросійські бойовики з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових у районі Новотроїцького.

Збройні формування РФ продовжують нехтувати безпекою, життям і здоров'ям цивільного населення – під черговий обстріл потрапило Золоте-4. Руйнування показали на фото.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові знищили вісьмох бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути