вівторок, 12 листопада 2019 20:43

На Донбасі підірвалися двоє військових

На Донбасі підірвалися двоє військових
Бойовики 5 разів обстріляли українські позиції. Фото: DW

На Донбасі від початки доби бойовик 5 разів порушили режим припинення вогню. Двоє українських військових підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

Збройні формування РФ обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"2 обстріли наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": біля Хутора Вільного – з підствольних гранатометів; неподалік Південного – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: біля Пісків – великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Верхньоторецького – зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки – з автоматичних гранатометів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Знято всі перешкоди": розповіли про зустріч ТКГ в Мінську

Двоє українських бійців отримали поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

На озброєння ЗСУ вже надійшли 100 серійних ракет до комплексу "Вільха". Подальші поставки будуть в січні 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі підірвалися двоє військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути