неділя, 08 березня 2020 00:04

На Донбасі мирний житель потрапив під кулі снайпера

На Донбасі мирний житель потрапив під кулі снайпера
Снайпер на Донбасі обстріляв мирних жителів. Фото: Сегодня

В результаті снайперського обстрілу поранено мирного жителя Мар'їнки в Донецькій області. Потерпілого госпіталізовано.

"Сьогодні, 7 березня, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру російські окупаційні війська вели вогонь на поразку по мирному цивільному населенню прифронтової Мар'їнки Донецької області. На одній з крайніх вулиць Мар'їнки, де більшість будинків зруйновані вщент, під час ворожого снайперського обстрілу отримав поранення мирний житель, який в той час знаходився за кермом свого автомобіля", - повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Українські військовослужбовці провели евакуацію чоловіки з сектора обстрілу. У безпечному місці військовими медиками було надано першу медичну допомогу пораненому, далі його негайно доставили до найближчого медичного закладу.

"Разом з тим, всі необхідні докази військового злочину будуть представлені у відповідних міжнародних організаціях для залучення країни-агресора - Російської Федерації до відповідальності", - додали в прес-центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вимагає воду в Крим для подальшого діалогу щодо Донбасу – ЗМІ

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі з початку доби 7 березня окупанти влаштували чотири обстрілу позицій Збройних сил України. Бойовики вели вогонь із заборонених Мінську домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння бойової машини піхоти, гранатометів та іншої зброї. В рядах наших бійців обійшлося без втрат.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі мирний житель потрапив під кулі снайпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути