середа, 25 серпня 2021 05:16

На Донбасі ліквідували високопосадовця збройних сил РФ

На Донбасі ліквідували високопосадовця збройних сил РФ
Ліквідували російського підполковника. Фото: Українські новини

На Донбасі український снайпер ліквідував підполковника збройних сил Росії.

Його тіло доставили у російський Ростов. Йдеться про Кагиза Манакова, 1985 року народження, повідомляє International Human Rights Community - Special Monitoring Mission.

"Вчора на окупованому Донбасі стояв дикий вереск, бо український снайпер підстрелив щось велике",– розповіли у спеціальній моніторинговій місії.

Кагиз Манаков – заступник начальника курсу спеціальної підготовки 54 центру підготовки розвідувальних підрозділів збройних сил Росії "Владикавказ".

Причина смерті – несумісне з життям одиночне кульове поранення. Попри запевнення російського президента, очевидно, що російські військові таки є на Донбасі та обстрілюють позиції ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський схвалив санкції щодо сайтів з РФ і Донбасу

У зоні операції Об'єднаних сил на День Незалежності унаслідок обстрілу окупантів загинув український військовослужбовець, ще один дістав поранення.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі ліквідували високопосадовця збройних сил РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути