Ексклюзиви
четвер, 09 квітня 2020 11:33

На Донбас масово завозять невідомі вантажі

На Донбас масово завозять невідомі вантажі
На Донбас завозять російські вантажі. Фото: pixabay.com

Протягом лише 1 години через пункт пропуску біля Успенки на окупованій Донеччині в Україну в'їхали 14 тентованих вантажівок з Росії.

Про це повідомляє СММ ОБСЄ в щоденному звіті від 8 квітня 2020 року.

"Упродовж приблизно однієї години спостереження в пункті пропуску на кордоні біля н. п. Успенка (73 км на південний схід від Донецька) члени патруля Місії бачили, що в Україну в'їхали 14 тентованих вантажівок (6 з російськими номерними знаками та 8 із табличками "ДНР") й увійшли 9 пішоходів (жінок та чоловіків різного віку), а з України вийшли 5 пішоходів (жінок та чоловіків різного віку)", – говориться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін полоненими: узгодили списки та дату

Упродовж 15-хвилинного спостереження в пункті пропуску поблизу н. п. Маринівка (78 км на схід від Донецька) руху в напрямку України не зафіксовано. З України виїхала 1 тентована вантажівка з табличками "ДНР".

Пункт пропуску на кордоні біля н. п. Улянівське (61 км на південний схід від Донецька), за даними спостерігачів ОБСЄ, зачинений.

Під час переговорів Тристоронньої контактної групи (ТКГ) 8 квітня сторони підтримали пропозицію України працювати в щоденному режимі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас масово завозять невідомі вантажі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути