понеділок, 20 листопада 2017 12:21

"Ми в глухому куті" - генсек ОБСЄ про Мінський процес

"Ми в глухому куті" - генсек ОБСЄ про Мінський процес
Томас Гремінгер Фото: interfax.ru

"Ми в глухому куті в тому, що стосується виконання мінських домовленостей, і єдиний спосіб вийти з нього - політична воля сторін", - заявив генсек ОБСЄ Томас Гремінгер.

Про це інформує "Інтерфакс".

Відносно звинувачень Кремля щодо невиконання Україною Мінських домовленостей, генсек ОБСЄ заявив, що організація засуджує всі порушення перемир'я і інших положень домовленостей. "Всі залучені сторони повинні сфокусуватися на їх повне виконання", - відзначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін полоненими: хід Путіна перед виборами - експерт

Томас Гремінгер також сказав, що тема розміщення в Україні поліцейської місії ОБСЄ зараз не стоїть на порядку денному. Однак, Гремінгер додав, що будь-яке рішення по новій поліцейській місії, будь вона озброєна чи ні, повинно прийматися консенсусом всіх 57 держав - членів ОБСЄ у Відні.

Нагадаємо, що перший заступник Голови місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг хоче зустрітись з лідерами терористів Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким. Влаштувати зустріч з ватажками ДНР та ЛНР заступник голови місії планує під час своєї поїздки на схід України.

Зараз ви читаєте новину «"Ми в глухому куті" - генсек ОБСЄ про Мінський процес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути