Ексклюзиви
пʼятниця, 12 серпня 2016 21:04

Муженко хотів відбілити ім'я після Іловайська за $15,5 тис. - Дмитрашківський

Муженко хотів відбілити ім'я після Іловайська за $15,5 тис. - Дмитрашківський
Колишній речник АТО Олексій Дмитрашківський

Начальник Генштабу Віктор Муженко просив знайти спонсора, щоб відбілити репутацію.

Про це Gazeta.ua розповів колишній речник АТО Олексій Дмитрашківський.

"Повертаючись до подій з Іловайськом. Мене відкликали в Київ з Донбасу і поставили завдання створювати прес-службу начальника Генштабу. Ситуація довкола Іловайська все розгоралася і розгоралася. Муженко мене викликав і питає: "Як вчинити в такій ситуації?" Я запропонував звернутися до організації, яка займається відбілюванням. Вони написали медіа-план. У ньому чітко були зазначені цифри і заходи, які необхідно провести, щоб відбілити ім'я пана Муженка і всього керівництва Збройних сил. Це були і ток-шоу, і публікації в газетах, і виступи на радіо. Навіть до "Шустер LIVE " доходило все це діло. Вартість цих послуг на той час становила 15,5 тисячі доларів. Я показав пану Муженку цей план. На що він відповів: "Знайди спонсора". Звісно, що я відмовився. Я таких грошей в руках не тримав. Після цього відбулося відчудження. Ми розмовляли на витягнутих руках", - сказав Дмитрашківський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батальйон "Донбас" уникнув пастки в Іловайську

Нагадаємо, Олексія Дмитрашківського відкликали із зони АТО у грудні 2014 року. У вересні 2015 року його звільнили із Збройних сил. Після звільнення Дмитрашківський розповів, що під час служби, йому довелося говорити багато неправди, зокрема про події в Іловайську.

Зараз ви читаєте новину «Муженко хотів відбілити ім'я після Іловайська за $15,5 тис. - Дмитрашківський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути