Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2022 07:55

Морпіхи і гвардійці "підсмажили" техніку окупантів у Маріуполі
4

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

У Маріуполі Донецької області українські захисники знищили 16 одиниць військової техніки російського окупанта.

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України вранці 10 березня.

"Наші морпіхи вчора (9 березня. - Gazeta.ua) знищили чотири танки і один БМП. Гвардійці Окремого загону спеціального призначення знищили та пошкодили 11 одиниць броньованої техніки. В тому числі знищили командно-штабну машину", - ідеться в повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Припиніть кровопролиття" - в ООН відреагували на бомбардування лікарні в Маріуполі

Наголошується, що ворог продовжує нищити Маріуполь та його мешканців. Українські ж захисники тримають оборону і не здаються.

"Окрема вдячність поліцейським, які патрулюють місто та допомагають його мешканцям. Люди вірять в оборонців: багато хто не хоче виїжджати, а більшості й нікуди. Декому важливо зберегти дім, навіть якщо він став руїною", - додали в повідомленні.

Увечері 9 березня російські окупанти нанесли артудар по пологовому будинку №2 у Маріуполі. Пологового будинку більше не існує, багато поранених. Попередньо, ніхто не загинув.

Маріуполь знаходиться в облозі від 1 березня. Місто - на межі гуманітарної катастрофи. Люди сидять у підвалах без їжі, води. У місті відсутні комунікації.

Українська влада кілька разів звериталася до окупантів з проханням організувати зелений коридор, аби вивезти людей. Але росіяни домовленості зривали.

Зараз ви читаєте новину «Морпіхи і гвардійці "підсмажили" техніку окупантів у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути