вівторок, 17 квітня 2018 13:36

Мобільний зв'язок у ДНР: "Фенікс" змінив правила гри

Мобільний зв'язок у ДНР: "Фенікс" змінив правила гри
У ДНР оператор зв'язку "Фенікс" знову змінив правила гри. Фото: днр

Жителі окупованої російськими найманцями-терористами Горлівки повідомили, що з 1 травня знімаються нині діючі обмеження на продаж стартових пакетів "Фенікс".

У поштових відділеннях, в яких продають сім-карти оператора бойовиків розповіли, що відмінять обмеження на продаж карт в одні руки, передає журналіст Микита Сініцин на своїй сторінці у Facebook.

Раніше "сімки" продавали не більше двох пакетів на один паспорт, тепер - 5.

"Що це означає для для "Водафон"? Швидше за все таким розпорядженням в терористичній ДНР остаточно дають зрозуміти, що МТС в "республіці" - зайвий. Швидше за все його питання ще будуть обговорювати, але відновлювати всерйоз схоже ніхто не розраховує", - написав він.

За його словами, зняття обмеження може бути пов'язано з очікуваннями, що "Фенікс" купуватимуть жителі, які раніше виїхали з Донбасу, але приїжджають час від часу додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вночі "всипали перцю": терористи показали свої знищені позиції

"Багато виїхали. Здають свої квартири, приміщення та іншу нерухомість. У рекламних оголошеннях вказані номери "Водафон", по яких не додзвонишся. Щоб їх здати, доведеться обзаводитися "Феніксом". Розрахунок, мабуть, на це", - висловив думку один з горлівчан.

У мешканців Донецька, Макіївки та інших окупованих населених пунктів так званої ДНР виникли перебої в роботі стаціонарного інтернету. Збої в роботі мережі почались 14 квітня близько 14 години. Крім того, там зазначили, що ще досі не усунуті перебої у роботі мобільного телефонного зв'язку єдиного в ДНР оператора "Фенікс", які виникли у п'ятницю, 13 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний зв'язок у ДНР: "Фенікс" змінив правила гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути