Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2018 13:31

"Миру не буде ніколи" - військовий розповів, чого чекати Україні від Росії

"Миру не буде ніколи" - військовий розповів, чого чекати Україні від Росії
Росія і через 20 років не облишить спроб приєднати до себе Україну. Війна затягнеться на невизначений термін. Фото: "Сегодня"

Війна з Росією може затягнутися на десятиліття.

Так вважає Анатолій Лопата, генерал-полковник у відставці, колишній начальник Генерального штабу ЗСУ, екс- заступник міністра оборони України.

"Росія ніколи - повторюю, ніколи - не погодиться з тим, що Україна відірвалася від неї. Наше протистояння і наша боротьба за свою незалежність тільки розпочинається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна у найближчі 10 років приєднається до НАТО - Порошенко

Всі ці мирні ініціативи - це лише імітація миру. Цього миру не буде ніколи. Росія будуватиме політику таким чином, щоб, нехай не сьогодні, так через 10 років, не через 10, так через 20 років змусити Україну повернутися в лоно Росії", - сказав генерал.

Російського політика Владислава Суркова, який контролює бойовиків на Донбасі, можуть замінити на іншу людину. Його місце посяде віце-прем'єр Росії Дмитро Козак.

Зараз ви читаєте новину «"Миру не буде ніколи" - військовий розповів, чого чекати Україні від Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути