субота, 25 вересня 2021 08:55

Міни 120-го калібру та гранати "з неба": російські найманці нарощують атаки

Міни 120-го калібру та гранати "з неба": російські найманці нарощують атаки
Підрозділи Об'єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Упродовж минулої доби, 24 вересня, інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення, в порівнянні з попередньою добою, значно зросла.

Збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню, при цьому два рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Російські найманці прицільно обстрілювали наші позиції зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та заборонених мінометів калібру 82 мм та 120 мм в напрямку Новолуганського, Верхньоторецького, Світлодарська, Лебединського, Новозванівки, Водяного та Золотого-4 на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли ЗСУ з протитанкових гранатометів

На Донеччині під вогонь потрапили позиції українських захисників поблизу Водяного та Широкіного. Тут російсько-окупаційні війська застосували два ворожих безпілотних літальних апарати, за допомогою яких скинули ВОГ-17. Також в напрямку Нью-Йорку дистанційно мінували ділянки місцевості протипіхотними мінами ПОМ-2.

"Військовослужбовці Об'єднаних сил відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських воїнів немає", - розповіли в штабі.

Протягом поточної доби, 25 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Бойовики продовжують блокувати роботу пунктів пропуску на Донбасі.

Зараз повноцінно працює тільки КПВВ "Станиця Луганська".

У Держприкордонслужбі запевнили, що всі пункти пропуску функціонують з 8:00 до 16:00.

Зараз ви читаєте новину «Міни 120-го калібру та гранати "з неба": російські найманці нарощують атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути