четвер, 10 липня 2014 02:48

Місцеві жителі на Донбасі здають українським військовим схрони терористів

Місцеві жителі на Донбасі здають українським військовим схрони терористів

До бійців підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії, які дислокуються навколо Слов'янська, місцеве населення ставиться позитивно.

Про це Gazeta.ua повідомило джерело в одному із підрозділів ЗСУ, які були передислоковані в район звільненого нещодавно міста.

Військовий, зокрема, розповів, що переважна більшість людей з довколишніх сіл україномовна й добре ставиться до українських силовиків.

"Я не бачив, щоб місцеві проявляли до нас агресію. Радше навпаки", - зазначив він.

Крім того, за словами силовика, місцеві страждають від браку елементарних побутових речей та їжі.

"Вони дуже сильно постраждали від діяльності сепаратистів. Тому часто самі здають місця їхнього перебування. До мене особисто підійшла одна бабуся і назвала місце, де переховуються терористи", - наголосив військовий.

Він також розповів, що минула ніч була досить неспокійною — відбулась автоматна перестрілка. На щастя, з бійців ЗСУ ніхто не постраждав.

Як повідомляла раніше Gazeta.ua, навколо Слов'янська у лісосмугах досі переховуються нечисленні групи терористів. Час від часу вони відкривають вогонь у бік українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Місцеві жителі на Донбасі здають українським військовим схрони терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути