понеділок, 10 серпня 2020 04:45

Місцеві вибори-2020: "Слуги народу" наполягають на проведенні виборів на передовій Донбасу

Місцеві вибори-2020: "Слуги народу" наполягають на проведенні виборів на передовій Донбасу
"Слуги народу" виступають за проведення виборів на Донбасі. Фото: Сегодня

Обласна організація партії "Слуга народу" в Донецькій області наполягає на невідкладному проведенні місцевих виборів в окремих територіях уздовж лінії зіткнення сторін.

"Центральна виборча комісія з огляду на рекомендації силовиків прийняла рішення про скасування місцевих виборів на окремих територіях вздовж лінії зіткнення. Донецька обласна організація партії "Слуга народу" категорично проти обмеження виборчих прав жителів Донбасу у будь-яких проявах. Ми одностайно виступаємо за проведення місцевих виборів на всій підконтрольній Україні території регіону", йдеться в заяві політсили у Facebook.

Донецька військово-цивільна адміністрація та вся команда президента у регіоні провели низку консультацій з командуванням ООС про створення безпечних умов для проведення голосування у прифронтових районах.

Водночас у партійній облорганізації додали, що розуміють: "найголовніше — життя людей".

Тому вона "наполягатиме на проведенні місцевих виборів на окремих територіях вздовж лінії зіткнення невідкладно одразу ж після надання військовим командуванням достатніх гарантій безпеки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Зеленського перемогла на виборах

Раніше, ЦВК заявила, що проведення виборів депутатів неможливе в окремих сільських, селищних, міських рад Донецької та Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів.

Зараз ви читаєте новину «Місцеві вибори-2020: "Слуги народу" наполягають на проведенні виборів на передовій Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути