Ексклюзиви
субота, 17 лютого 2018 11:00

Хлопчика з Донбасу однокласники довели до інсульту

Хлопчика з Донбасу однокласники довели до інсульту
У Дніпрі хлопчика-переселенця довели до інсульту. Фото: Психологос

У Дніпрі школярі довели до інсульту хлопчика з Донбасу. Про те, що його цькують однокласники знав весь колектив школи та батьківський комітет.

Про це повідомляє "Страна"

Багатодітна сім'я Іванових переїхала в Дніпро з Тореза. У школі над дитиною знущалися, обзивали та закидали камінням. Щоб уникнути конфліктів, хлопчика перевели в інший клас.

"У нас вже є один такий, а тепер звалилося ще це непорозуміння. Це треба пережити", - заявила вчителька класу, куди перевели хлопчика.

Зі слів матері, дитині виставили випробувальний термін, і завели спеціальний щоденник для запису зауважень. Діти у ньому писали: "жував жуйку, на уроці ходив по класу (просився в туалет), побив дівчинку (випадково зачепив м'ячем однокласницю, після чого вибачився)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенка навчає пекти торти у власному кафе

В результаті цькування у хлопчика стався інсульт. В школі було проведено спеціальну нараду, на якій були присутні співробітники поліції. На даний момент йде розгляд інциденту.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб в рамках реалізації в 2018 році пілотного проекту щодо забезпечення тимчасовим житлом переселенців розподілить 51 квартиру у Маріуполі та Покровську.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчика з Донбасу однокласники довели до інсульту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути