понеділок, 04 лютого 2019 07:25

Люди в шоці: бойовики ЛДНР облаштовують позиції поблизу будинків

Люди в шоці: бойовики ЛДНР облаштовують позиції поблизу будинків
Бойовики ЛДНР облаштовують позиції поблизу житлових будинків. Фото - Главком

Росія повертає на Донбас відремонтовану техніку. А ще проводить з бойовиками навчання, привівши воїнів Л/ДНР в повну боєготовність.

Доходить до того, що облаштовують бойові позиції поблизу житлових будинків - люди в шоці. Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук, передає "Сегодня".

За даними групи ІО, противник постійно тримає в повній бойовій готовності артилерійські розрахунки для нанесення вогневих ударів по бойових порядках Об'єднаних сил. З ними регулярно проводяться навчання з відпрацювання питань розгортання та виходу на передові вогневі позиції для здійснення обстрілів.

Крім того, продовжує відзначатися активна діяльність снайперських і маневрових груп РЕР/РЕБ (радіоелектронна розвідка/радіоелектронна боротьба) противника вздовж всієї лінії зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці розповіли, як їм живеться біля російських бойовиків

У той же час ворог проводить активну підготовку з територіальної оборони та відпрацювання дій органів управління і сил т.зв. "МНС" за участю всіх підконтрольних "силових структур".

"В ході навчання відпрацьовувались питання евакуації населення із зони надзвичайної ситуації, викликаної військовими діями, розгортання пунктів тимчасового розміщення постраждалих, забезпечення їх предметами першої необхідності, виявлення і затримання розвідувальних груп. Під час проведення заходів відзначається приведення частин і підрозділів "1 і 2 АК" окупаційних військ у вищий ступінь бойової готовності, розгортання пунктів управління і пунктів прийому особового складу з практичним відпрацюванням питань прийому "військовозобов'язаних ". Крім того, частини і підрозділи " 1 і 2 АК " обладнали бойові позиції поблизу житлових будинків, чим викликали невдоволення місцевого населення", - повідомив Тимчук.

Російська ФСБ наказала керівництву так званого Міністерства державної безпеки ДНР і Міністерства державної безпеки ЛНР забезпечити максимально можливий вплив на майбутні президентські вибори в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Люди в шоці: бойовики ЛДНР облаштовують позиції поблизу будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути