субота, 02 грудня 2017 09:25

Луганський напрямок залишається епіцентром бойових дій

Луганський напрямок залишається епіцентром бойових дій
Понад три години ворог безперервно вів вогонь з усього арсеналу піхотного озброєння по оборонних укріпленнях Луганського, що на Світлодарській дузі. Фото: job-sbu.org

За минулу добу, 1 грудня, бойовики 26 разів порушили перемир'я. 1 боєць ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

"Ситуація у районі АТО не зазнала змін. Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій сил АТО. Зокрема й із озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями. Особливо активно противник порушує домовленості за темної пори доби", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як американський генерал стріляє з української зенітки

Луганський напрямок залишається епіцентром збройного протистояння. Понад три години ворог безперервно вів вогонь з усього арсеналу піхотного озброєння по оборонних укріпленнях Луганського, що на Світлодарській дузі. Тут же застосовував БМП та кожні три-чотири хвилини випускав по наших захисниках міни різних калібрів.

З мінометів калібру 120 та 82 міліметри були обстріляні українські опорні пункти на підступах до Троїцького і Новотошківського. З гранатометів і стрілецької зброї загарбники порушували перемир'я біля Зайцевого та Кримського.

На донецькому напрямку декілька разів з мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї окупанти обстрілювали наших воїнів у передмісті Мар'їнки. Поблизу Авдіївки, Кам'янки, Березового, Невельського та Водяного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У зоні проведення антитерористичної операції загинув 59-річний Василь Жиденко. Проходив службу в 128-й окремій гірсько-піхотній бригаді. Він є уродженцем села Вознесенське, що на Золотоніщині.

Зараз ви читаєте новину «Луганський напрямок залишається епіцентром бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути