вівторок, 25 квітня 2017 02:55

Луганськ залишився без світла

Луганськ залишився без світла
Луганськ залишився без світла. Фото: stihi.ru

У ніч на 25 квітня припинилися поставки української електроенергії в окуповані райони Луганської області.

Увечері в понеділок Луганськ залишився без електропостачання, - повідомляє Обозреватель з посиланням на "Луганський інформаційний центр".

"Ймовірною причиною знеструмлення є відключення електропостачання українською стороною", - сказано в повідомленні. Енергетики і комунальні служби працюють над відновленням подачі електрики.

У той же час, жителі Луганська буквально через кілька хвилин після півночі почали розповідати в соцмережах про появу електрики в різних районах міста, наприклад, на селищі Ювілейному. Деякі відзначають, що світло і мобільний зв'язок вже з'явився в центрі Луганська, у районі Авіацентру, обласної ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мільярдні борги" - експерт розповів, що буде далі з ДНР і ЛНР

З 25 квітня припиняється постачання електроенергії на окуповану територію Луганщини. "З моменту вказаної дати, вся територія ЛНР залишиться без електроенергії", - сказав гендиректор Луганського енергетичного об'єднання Володимир Грицай. Не отримуватиме електрику і Попаснянський водоканал. Він розташований на українській території.

Зараз ви читаєте новину «Луганськ залишився без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути