Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2019 09:17

Лоліта запалювала на концерті в Донецьку

Лоліта запалювала на концерті в Донецьку
Лоліта готується до концерту в Луганську. Фото: Сплетник

Співачка Лоліта Мілявська виступила в окупованому Донецьку. Концерт влаштувала у парку імені Щербакова.

"До побачення, теплий Донецьку! Дякуємо за серця і масовий хор! Здрастуй, Луганську! Я знаю, як ви чекаєте на гарний настрій, і теж готуйтеся співати всі пісні", - написала артистка в Instagram.

Лоліта додала, що дорогою до Луганська вона зупинилася в Дебальцевому.

"Сьогодні о 4:00 стріляли по Первомайську. Це люди розповіли, коли ми всі покурити вийшли з автобуса. Знову по мирному населенню. Коли це зникне, як страшний сон? Свої по своїх. Тільки люди із хворою психікою здатні одержувати від цього "задоволення". Коли буде мир?" - написала вона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Дебальцево.. А сегодня в 4 утра стреляли по Первомайску. Это люди рассказали, когда мы все покурить вышли из автобуса. Опять по Мирному населению. Когда это исчезнет, как страшный сон?.. Свои по своим.. Только люди с больной психикой способны получать от этого "удовольствие". Когда будет МИР?? Кому задать этот вопрос? P.S. Доехали до Луганска. Люди живут очень бедно, но такого Радостного Огня в глазах, я не видела с прошлого века!!! Они Знают Цену каждого дня! Кланяюсь до Земли и обратно 🙏

Публикация от Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya)

Із концертом до бойовиків ДНР приїде Лоліта, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну. Вона планує виступити на концерті, приуроченому до Дня сім'ї, який відзначають 8 липня. Разом із нею на окуповану територію приїде російський співак Денис Клявер.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта запалювала на концерті в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути