понеділок, 05 лютого 2018 17:57

ЛНР ввела кримінальну відповідальність за "незаконні поїздки" у ворожу ДНР

ЛНР ввела кримінальну відповідальність за "незаконні поїздки" у ворожу ДНР
Між ЛНР та ДНР опустився занавіс: незаконні поїздки між "республіками" каратимуться кримінальною відповідальністю. Фото: Деловая столица

На окупованих російськими найманцями територіях Луганської області так званий "парламент" ЛНР запровадив кримінальну відповідальність за перетин кордону ОРЛО "без дійсних документів або без належного дозволу".

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Від покарання будуть позбавлені лише ті, хто прибув у ОРЛО "з порушенням правил перетинання її державного кордону іноземних громадян або осіб без громадянства для використання права політичного притулку"", - йдеться у повідомлені.

Рішення терористів ЛНР поширюється і на сусідні окуповані райони Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російському СІЗО "раптово" помер особистий охоронець Плотницького

"Ось ще хороші новини. Тепер сходити до Красного Луча зі Сніжного в обхід бандитського блокпоста - кримінальна стаття. Свобода пересування? Забудь про таку розкіш. Це за українських фашистів можна було Донбасом вільно їздити", - написав журналіст Денис Казанський.

У санкційний список "кремлівської доповіді", підготовленої США, мінфін додав 9 "міністрів" з ОРДЛО, 1 "заступника міністра", а також колишнього луганського чиновника і його родича.

Зараз ви читаєте новину «ЛНР ввела кримінальну відповідальність за "незаконні поїздки" у ворожу ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути