вівторок, 04 вересня 2018 13:53

Ліквідація Захарченка: волонтер довів причетність Росії

Ліквідація Захарченка: волонтер довів причетність Росії
Захарченка ліквідували росіяни - український волонтер. Фото: Politeka

У день, коли ліквідували ватажка ДНР Олександра Захарченка, закривали кордони в населених пунктах, які межують із РФ.

О 9:30 31 серпня пройшли чутки про тимчасове закриття кордону. Таку інформацію українському волонтеру Юрію Мисягіну розповіли джерела, що живуть на тимчасово окупованій території Донецької області.

"Приблизно об 11:00 на прикордонний пост у районі Успенки зі сторони РФ заїхало 2 КамАЗи озброєних людей. Кордон не перетинали. Всі були екіповані у військову форму й мали зброю. Пишуть, що схожі на спецуру, оскільки зброя у них була "не Калаші, а щось снайперське" і велика частина з глушниками. Вони перебували на пункті перетину кордону цілий день. Їжу їм доставляли окремо від прикордонників РФ", - пише Мисягін у Facebook.

Інформатори волонтера розповіли, що близько опівночі до пропускного пункту ґрунтовими дорогами під'їхали 5 автомобілів представницького класу. 3 автомобілі одразу проїхали на територію РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку поховали особистого охоронця Захарченка

31 серпня ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка було вбито внаслідок вибуху в центрі Донецька. Тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків ОРДО призначили "першого віце-прем'єра" Дмитра Трапєзнікова.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідація Захарченка: волонтер довів причетність Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути