Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 12:30

Ліквідація Ґіві: оприлюднили план початку операції
5

План захопленої будівлі, де ліквідували Ґіві.
Фото: Цензор.нет
План захопленої будівлі, де ліквідували Ґіві.
План захопленої будівлі, де ліквідували Ґіві.
План захопленої будівлі, де ліквідували Ґіві.
План захопленої будівлі, де ліквідували Ґіві.

Оприлюднили план Макіївського державного проектного інституту, захопленого бойовиком Ґіві (Михайло Толстих), на території якого його ліквідували.

Про це написав журналіст Юрій Бутусов на сторінці в Facebook.

"На першому фото - терорист Михайло Толстих, Ґіві, власною персоною на ношах у своєму кабінеті на території бази батальйону "Сомалі", що охороняють, після вибуху 8 лютого 2017 року. Там, правда, трохи залишилося під рогожкою. А це план Макіївського державного проектного інституту, який захопив Ґіві. З цього плану і почалася операція з ліквідації мерзотника, відомого тортурами і розстрілами полонених і простих цивільних людей, які чимось не сподобалися бандиту. Ну, у цілому, з днем СБУ", - написав Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весь "бомонд" ДНР відзначав річницю загибелі Ґіві - фото

Ватажка терористів "Сомалі" Михайла Толстих знищили 8 лютого 2017-го. У його "власному кабінеті" у захопленому інституті. Зазначають, що його вбили, використавши вогнемет "Джміль".

Відплата наздогнала Толстих прямо на базі "Сомалі", яку ретельно охороняють, у його робочому кабінеті. Спочатку говорили про постріл з вогнемета, але відстріляного тубуса ніхто не показував. Так що цілком ймовірно, що це могла бути й міна. Кимось встановлена, тим, кого провели до Ґіві, хто зумів встановити міну і піти перед вибухом, і активувати бомбу в потрібний момент.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідація Ґіві: оприлюднили план початку операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути