вівторок, 21 лютого 2017 15:47

Лавров розповів, як Прилєпін "допомагає Україні"

Лавров розповів, як Прилєпін "допомагає Україні"
Голова МЗС Росії Лавров

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров виправдовує російського письменника-пропагандиста Прилєпіна, який воює на Донбасі.

Про це повідомило видання Радіо Свобода .

На прес-конференції в Москві Лавров заявив, що "на Україні надходять погрози на адресу російських громадян, "які хочуть допомогти українській державі налагодити нормальне життя". Для прикладу назвали Захара Прилєпіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія слідом за Ґіві "злила" пропагандиста Прилєпіна

Журналісти російського видання "Московский Комсомолец" опублікували розгромний матеріал про Прилєпіна. Пропагандистові нагадали, що Кримінальний кодекс РФ забороняє росіянам ставати найманцями, організовувати, а також фінансувати угрупування терористів. За це загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

У вересні 2014 року Прилєпін приїхав на окупований Донбас як спецкор від самопроголошених ДНР та ЛНР. Неодноразово звертався до читачів із закликами "допомогти Новоросії", організовував збір гумдопомоги.

Зараз ви читаєте новину «Лавров розповів, як Прилєпін "допомагає Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути