Ексклюзиви
субота, 12 лютого 2022 20:02

Спецтема: Ворог біля українського кордону

"Ласкаво просимо до пекла" — ЗСУ дадуть відсіч агресору

"Ласкаво просимо до пекла" — ЗСУ дадуть відсіч агресору
Резніков та Залужний закликали українців зберігати спокій та вірити у ЗСУ. Фото: mil.gov.ua

Міністр оборони України Олександр Резніков та Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний заспокоїли українців та закликали їх вірити у ЗСУ.

Україна має безпрецедентну підтримку з боку міжнародних партнерів — найбільшу за весь час Незалежності, заявив Резніков.

"Армія і добровольці змогли вистояти у 2014 році, коли "брат" нахабно встромив ножа у спину. Тоді багато хто психологічно не був готовий чинити опір тому, з ким вчора сидів за одним столом. Зараз ситуація зовсім інша. У Кремлі це точно знають, і це важливий елемент стримування", — сказав Резніков.

Додав, що зараз лунають вже далеко не вперше за останні півроку "оголошення" про початок широкомасштабного вторгнення Росії, і варто сприймати їх як додатковий спосіб зруйнувати наміри ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден подзвонив Путіну через загрозу вторгнення РФ до України

"Запевняю, Збройні Сили України готові до відсічі. Ми проводимо і будемо проводити навчання. Welcome to hell!",— додав генерал-лейтенант Залужний.

"Хто хоч раз дивився в очі нашим воїнам, точно знає - агресору не взяти ані Київ, ані Одесу, ані Харків, ані будь яке інше місто", — запевнив Резніков.

Міністр оборони наголосив, що ситуація контролюється українською розвідкою, армією і дипломатами.

Резніков також закликав зберігати спокій, підтримувати ЗСУ та дипломатів.

"Саме спокій зараз — головна зброя, яка може забезпечити нам надійний фундамент для оборони. Продовжувати звичайне життя, працювати — це забезпечувати нормальну економічну діяльність, а отже і можливість Збройних Сил захищати країну так і стільки, як і скільки потрібно. Зберігайте спокій і на своєму рівні робіть те, що від вас залежить, щоб ми всі разом ставали сильніше", — сказав міністр оборони.

На Херсонщині, неподалік від окупованого Криму, розпочалися тактико-спеціальні навчання МВС. За початком навчань приїхав спостерігати президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «"Ласкаво просимо до пекла" — ЗСУ дадуть відсіч агресору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути