Ексклюзиви
четвер, 03 серпня 2017 16:38

"Ламали цеглу об голови й годували якоюсь бурдою": день ВДВ на окупованому Донбасі

"Ламали цеглу об голови й годували якоюсь бурдою": день ВДВ на окупованому Донбасі
"Традиційне" святкування Дня ВДВ

2 серпня під час святкування Дня ВДВ в окупованій Горлівці жителів лякали залпами із зенітних установок, а п'яні бойовики ламали цеглу об голову.

Про це написали на міському сайті.

"Сьогодні в місті було весело, день ВДВ. Маразм одним словом. Перекрили частину Димитрова. Біля пам'ятника афганцям - чоловік 7 вже "під мухою" були. До площі Леніна підвезли польову кухню, ЗУ і БМП. Рота десантників показувала "майстер-клас": під "патріотичну музику" бігали і ламали щось собі об голову (як завжди, коли мізками похвалитися не можуть). Навколо було чоловік 70-80 роззяв. Потім дали залп із ЗУ. Несподівано. Усіх охочих годували з польової кухні якийсь бурдою", - поділився враженнями від дійства місцевий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фільм жахів": з'явилися моторошні фото окупованої Горлівки

Додав, щороку бойовики на пл. Леніна влаштовують одне й те саме дійство. Глядачів щораз стає все менше.

Нещодавно український боєць показав фото розбомбленої Красногорівки. Робочих місць для людей не вистачає. Працюють лише маленькі магазини, аптеки, лікарні, школа. Молодь виїжджає на підконтрольну українським військовим територію або в Росію.

Зараз ви читаєте новину «"Ламали цеглу об голови й годували якоюсь бурдою": день ВДВ на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути