четвер, 24 лютого 2022 09:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Куди Росія завдає ударів - дані МВС і Держприкордонслужби

Куди Росія завдає ударів - дані МВС і Держприкордонслужби
Російські війська атакують Україну . Фото: Слово і діло

Національна поліція України повідомила про глибокий прорив російських військ углиб Чернігівської та Харківських областей. За оперативною інформацією Міністерства внутрішніх справ, ворог також завдав ударів по західних областях України.

"А саме аеропорт Івано-Франківська знищують ракетними комплексами, також склади ПММ. Ворог завдав удару на аеропорт міста Луцька. У Львові лунають сирени, людей евакуюють в укриття. Працівники системи МВС стоять на захисті українського народу", - ідеться в повідомленні МВС.

Наступу російських військ через державний кордон передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін о 4:00 оголосив спеціальну військову операцію в Україні

Російська військова техніка, зокрема й броньована, порушила державний кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

"Зокрема в Чернігівській області ворожа техніка пройшла через пункти пропуску "Сеньківка" та "Гремяч" і на інших напрямках. Також рух колон відбувся через пункт пропуску "Бударки" в Харківській області та на напрямку пункту пропуску "Мілове" в Луганській області.Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів і прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. За наявною інформацією серед прикордонників низка військовослужбовців зазнали поранень", - ідеться в повідомленні прикордонників.

В Україну прийшла війна. Путін о 4:00 оголосив про спеціальну військову операцію. Військовий журналіст Андрій Цаплієнко повідомив у Telegram, що крилатими та балістичними ракетами обстрілюють стратегічні об'єкти Києва. Обстріл розпочався о 5:00 24 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Куди Росія завдає ударів - дані МВС і Держприкордонслужби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути