середа, 03 січня 2018 16:15

"Куди дивляться Пасічник і Корнет?!" - терористи затоплюють разом з обладнанням одну з найбільших шахт Донбасу

Російсько-терористичні найманці тепер біснуються в луганському містечку Лутугиному, де знаходиться найбільша шахта Донбасу.

Місто було звільнено з-під окупації бойовиків влітку 2014-го, передає сайт "Публічні люди".

"Після підлого вторгнення російських військ в кінці серпня того ж року наші війська відступили за Сіверський Донець", - йдеться у повідомленні.

За повідомленнями місцевих жителів, "русский мир" зруйнував головне підприємство міста – шахту.

"Не літають туди літаки і не ходять туди поїзди. Все убого. Дякую, дорогі визволителі. Звільнили від усього. Інфа пройшла, що північну затоплювати будуть", - написав один з користувачів.

"Нижче 300 метрів все затоплять. Решту качати", - відповів інший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики досі не відремонтували шляхопровід у Донецьку - фото

Автор: «Публічні люди».
  Скріншоти розмов користувачів
Скріншоти розмов користувачів

"Затоплюють з обладнанням, попередньо вирізавши кабелі ... Кабелі обробляли в електроцеху, люди Сисоєва через люк викидали на дах ошмаття. В шахті лишилося все електрообладнання, сухі підстанції, насоси, пускачі, 2 комплекси, комбайн. Це мільярди народних грошей! ... Вороги народу. Куди дивиться Пасічник, який обіцяв відновлювати шахти? А Корнет куди дивиться?", - зауважив користувач.

"Ти що, думаєш, це відбувається не за наказом кацапських кураторів? Якщо будуть робочі місця, хто в ополченці піде? Там і так некомплект 40%".

Автор: «Публічні люди».
  Скріншоти розмов користувачів
Скріншоти розмов користувачів

Екс-командир терористів підрозділу "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що Росія встановила ліміт на поставку вугілля, видобутого на окупованому Донбасі. Терористичним бандформуванням не вдається запустити Алчевський металургійний комбінат.

Зараз ви читаєте новину «"Куди дивляться Пасічник і Корнет?!" - терористи затоплюють разом з обладнанням одну з найбільших шахт Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути