Ексклюзиви
середа, 24 січня 2018 21:47

Криза з Vodafone на Донбасі: у компанії висунули ультиматум

  Компанія "Vodafone-Україна" не буде перевіряти та ремонтувати зв'язок на окупованих територіях Донбасу, якщо бойовики не наддадуть гарантії безпеки. Фото: 24 канал
Компанія "Vodafone-Україна" не буде перевіряти та ремонтувати зв'язок на окупованих територіях Донбасу, якщо бойовики не наддадуть гарантії безпеки. Фото: 24 канал

Компанія "Vodafone-Україна" не буде перевіряти та ремонтувати зв'язок на окупованих територіях Донбасу, якщо бойовики не наддадуть гарантії безпеки.

Про це заявила начальник відділу зв'язків з громадськістю компанії "Vodafone-Україна" Вікторія Рубан.

Вона зазначила, що компанія працює відповідно до українського законодавства. Якщо вони отримають офіційний дозвіл на в'їзд на окуповану територію, компанія всерівно нікого туди не надсилатиме без гарантій безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Vodafone зробили заяву щодо зв'язку на Донбасі

"На свій страх і ризик, ми, звичайно, робити цього не будемо. Тому що ніхто не візьме на себе відповідальність ризикувати життями людей. Якщо ніхто не може гарантувати їхню безпеку, то, звичайно, ніхто туди наших фахівців не відправить", – наголосила Рубан.

В оператора мобільного зв'язку "Vodafone-Україна" не вийде відновити обірваний кабель на території "ЛНР", якщо кабель обірваний на непідконтрольній Києву території.

Зараз ви читаєте новину «Криза з Vodafone на Донбасі: у компанії висунули ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути