вівторок, 11 вересня 2018 10:08

Кремль боявся ризикувати, тому не захопив Київ - експерт

Кремль боявся ризикувати, тому не захопив Київ - експерт
Путін міг захопити Київ в 2014 році, але боявся ризикувати. Фото depo.ua

Координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук розповів про політику президента РФ Володимира Путіна в Україні.

"Якщо б Путін розумів, що жодних ризиків немає та Росія себе всім повністю може забезпечити, він би вдерся до України ще 2014-го на тлі тієї постмайданної дезорієнтації. Ви пам'ятаєте, що було, коли силовики фактично не діяли, він би міг вільно дійти до Києва. Він це й зробив, просто розумів, що рано чи пізно будуть наслідки, які для Росії будуть, м'яко кажучи, не дуже приємними", - пояснив військовий експерт.

Утримання бойовиків і псведореспублік обходиться не так і дорого для Росії.

"За все це чудово платять російські платники податків, і підвищення пенсійного віку грає роль. Кремль забиває фінансові дірки за рахунок свого населення на ура. Поки зазомбоване населення Російської Федерації перебуває в телевізійному сп'янінні, у нього просто спустошують кишені - всі задоволені та всі щасливі. Тому правда десь посередині - Росії тяжко під санкціями, але в такому режимі вона може довго проіснувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Визнаємо ДНР і ЛНР": у Кремлі бояться військового звільнення Донбасу

4 тис. людей могли загинути від "Новачка" у Британії, підрахували експерти. ­2 російських розвідників під іменами Олександр Петров і Руслан Боширов прибули до Лондона 2 березня. Оселилися в готелі "Сіті стей хотел". За 2 дні приїхали до Солсбері й обробили отрутою ручку дверей будинку Скрипалів. Викинули контейнер, замаскований під парфуми. Пізніше його підняв британець Чарлі Роулі. Подарував співмешканці Дон Стерджесс. Жінка побризкала себе рідиною. Невдовзі померла. Чоловік вижив. Петрова й Боширова розшукуватиме Інтерпол.

Зараз ви читаєте новину «Кремль боявся ризикувати, тому не захопив Київ - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути